Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
dzięki dzięki kolego, szczerze powiem, to dzięki Twoim wpisom tu na tym śmietnisku polskiego banana zdecydowałem się wejść w CDT, jestem również optymistycznie nastawiony do spółki (przez udział INC i GPW), że to nie będzie przewał - pamiętam jeszcze jak byli bitevil jak potrafili tylko pierdzielić o blockchain i jak to będą cebuliony z tego.
no ale teraz jestem gotowy na longa i czekam cierpliwie.
jedyne czego nie udało mi się za bardzo potwierdzić, to co to jest za firma ten esportsbase, bo znalazlem taką informacje: https://ibb.co/GpNNBNy
niby gościu co ma coś "Physio for Life" i "Footgolf Lounge" na ile to ma coś wspólnego z e-gamingiem, to nie wiem, ale gdzieśtam w tyle głowy siedzi pytanie: czy to czasem nie jest jakiś janusz, co (jak krowa) dużo muczy, ale mało mleka daje?