~W83

Ech, no muszę skomentować.

A na cholere GI kupiło pakiet kontrolny WSE?

Może.....aby zarabiać krocie na tej firmie w kontekście rynku pracy, żeby zdominować rynek HR w PL i CEC, a może żeby zaistnieć na rynkach wschodzących i równocześnie wykosić jednego z większych graczy na nich....tak, pewnie też dlatego.

A ja napiszę, dlaczego makaronieri przejęło firmę z tak małym pakietem emisyjnym za jakieś ćwierć miliarda......BO TO BEZCEN!

Wykup może może da im jakieś dodatkowe 5-10%....ale mądry FF poczeka do raportu, a potem kolejnego....i tak będzie 2....3....i w końcy AVG 7,89.....czas cierpliwość nas wyzwoli

A wiecie co GI zrobi gdy COVID zacznie zdychać....podwoi emisję i zgarnie na czysto pół miliarda.....tak robi się biznes!

WSE musi zostać na giełdzie, bo to element strategii Milanese.

Nie straszcie "brokerzy" zejściem z parkietu, bo to obraża nie intelgencję, bo tego na kopy wszędzie, a mądrość stanu leszczyńskiego, którego jestem dumnym "członkiem".

Głaszcze moje 150k i mówie nie dajmy się zwariować.

pozdrooo z Zagłębia Dąbrowskiego

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.