Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie widzę powodu do skruchy... Choć zgodzę się, że papier strasznie męczy, a coś o tym wiem, bo siedzę tu już ponad dwa lata...
I wierz mi, że jestem jednym z większych akcjonariuszy indywidualnych. Niestety tutaj covid wyraźnie zaszkodził - przesunięcie fiskalizacji, i wpływ na horeca w IV kwartale. Ten rok powinien to wynagrodzić. Po pierwsze bardzo mocny sektor IT, a po drugie wreszcie zmonetyzuję się fiskalizacja w II kwartale (trzecia grupa jest większa niż dwie wcześniejsze razem), co powinno zaowocować moim zdaniem dobrymi wynikami za pierwszy kwartał i najwyższymi w historii spółki za drugi kwartał!!! (dojdzie jeszcze fiskalizacja horeca sezonowa w II kw). Plus uchwalony w sierpniu bodajże 2020 skup akcji (45 mln na 5% akcji) - pierwsze pieniądze dla akcjonariuszy od ponad 5 lat - to wreszcie powinno ruszyć kursem. Takie ja mam spojrzenie...