Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam. https://www.tradingview.com/x/qS99EjTo Przed nami spore wzrosty. Jednak według mnie wskaźnik rsi musi ulec schłodzeniu. Jest już na poziomie 80 i przydałby się że dwie lub trzy sesje na zejście niżej. Tak cena dłużej nie pociągnie. W tej chwili najważniejszym wsparciem jest 25pln. Według mojej opinii, cena może przetestować to wsparcie i nabrać nowych sił do wzrostów. Jeśli tak się stanie, warto dobrać akcje w tej okolicy. Od strony technicznej, to RSI nie daje mi spokoju. Fundamentalnie nic nie trzeba dodawać. Grunt, że coś zaczyna się dziać i Blirt wypływa z cichej zatoczki.