Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Rzeźniczek też widać liczy na szarpnięci typu squezze short, ale ja takim optymistą aż nie jestem :).
https://stooq.pl/mol/?id=18036
Jeśli kurs pójdzie na południe i do końca tygodnia zbliży się do 235-240zł , to tam się zastanowię co dalej.... Być może wywalę połowę i uśrednię cenę nabycia w dół, zakładając że zarząd da plamę....
Jeśli amerykańce zaczną walić jak opętane, i do końca tygodnia będziemy szli na południe w kierunku 205, to mnie stop loss wywali po 212.20. I nie zarobię nic.
Takie moje scenariusze kolego Komar. Natomiast przy najlepszym z możliwych wiatrów, zakładając że strategia będzie wspaniała i wszyscy się nagle zlecą, nie zakładam hypu powyżej 270zł.
Ale co ja tam wiem. :)))))))))