Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wers, CDP kupiłeś, to teraz już musi iść w górę :). Osobiście wchodziłem tutaj po raz kolejny i nie ukrywam, że liczyłem na szybsze odbicie, ale widać na zysk będę musiał trochę poczekać. Mimo wszystko o ten walor jestem spokojny. Zgodzę się z Santą, że multiplayer może być bardzo dużym plusem, co realnie powinno wpłynąć pozytywnie na kurs. Jak na teraz to według mnie kluczowe są dwie informacje. Ile zarobili na CP2077 oraz informacja o W4.
Allegro pikuje. Kierunek 52? Zastanawia mnie CLC, pomimo informacji o akcjach po ~2zł i ostrej dystrybucji w styczniu, 46 - 47 trzyma się dobrze.