Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
haha:) Pozdrawiam
spokojnie na CDP przyjdzie pora ale ja we wróżenie z fusów się nie bawię. Dla mnie exit to bd multi prawdopodobnie, dowiemy się pewnie wstępnie za kilka dni jakie mają plany. Dobrze że nikt z Zarządu akcji nie sprzedał to dobrze świadczy (te kilka sztuk w sierpniu czy jakoś tak to nieważne) - oni stracili najwięcej.
A Ty Wers przecież lubisz krótkoterminowe akcje, a CDP obecnie krótkoterminowo to pięknie short by zarobił, no może oprócz tego wzrostu kilkudniowego w styczniu na 370:)
Ale czas żebym się też za czymś inny rozglądał, cdp cdp trzeba do przodu iść, a na razie nie mam pomysłu.:) Nic mi się z PL gamdevu obecnie nie podoba. CRJ nie po 1k bo nie zgłupiałem SoA dało ciała, 11bit super spółka ale braku czasu na analizę fundamentalną - jakby ktoś zrobił i chciał się podzielić to chętnie przyjmę.:)
Pozdrawiam Panowie,
wybaczcie że mniej piszę ale ja korpo lud.