Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja OWCA! Mi się wydaje teraz strasznie drogo. Naturalnie jakbym sprzedawa to by było strasznie tanio. Wogole chłopaki nie teges... Jakoś mi złącza nie działają... Od rana mam wiem co i chyba nie przejdzie do jutra. No więc co z tym napędem? Pewnie nic. Ale.... Może coś Prezio wymyśli o tych wiatrakach. Taką wielką kulę widziałam w internecie na wiatr... Normalnie śmigała.... Natura to potęga. Może jutro będzie niżej? A może 2 bedzie trzymać. Zobaczymy... A Kopytko to chyba ma jeszcze akcje. Jak będzie chciał dokupić to pewni walnie na dół parę kilo:)))) A może nie ma? On to prawdy w życiu nie powie. Kolejny nerwus straszny ..i bajerant...