~pat

Koledzy jak macie problem wystawić po 10 zł bo ten kurs przekracza widełki, to po prostu składajcie zlecenie na dłuższy termin np do konca marca. Wybieracie typ zlecenia WDD i date ustawcie na 31 marca i cene 10 zł i wtedy system pokaże info że cena jest ponad widełkami ale zlecenie zostanie przyjęte i trafi do systemu a nikt nie bedzie sobie spekulował waszymi akcjami. Dodatkowo nie musicie codziennie odnawiać zlecenia tylko składacie je raz na miesiac i spokój. Ja wystawiłem te moje pare tysi po 10 zł i niech wiszą. Pokazujecie Waldkowi jaką mamy siłe. Kto wie może jak sie nazbiera milion akcji to on to zgarnie.

Jeszcze uzupełnię poprzednią informacje. W domach maklerskich jest tak że im żaden przepis nie zabrania grania na własny rachunek. Polecam przeanalizaować RZIS i Cash flowy oraz noty objaśniające do raportów finansowych, zobaczycie tam zawsze wyszczególnione "operacje na własnym rachunku" , czy "dzałalność inwestycyjna " jak zwał tak zwał ale to ich granie na giełdzie często z wykorzystaniem papierów klientów. Pamiętajcie też ze maklerzy rozmawiają z klientami bo klienci sami dzwonią po porade i makler moze zalecić sprzedaż akcji kientowi a DM te akcje kupi i wszystko zostaje w DM. Tak oni zbierają wybrane akcje. To nie kontrakty które są przypisane pod konkretny numer NIK w KDPW. Oni są na uprzywilejowanej pozycji ale my w kupie mozemy ich pogonić, jak pokazał WSB na Reddit,

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.