Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Na akcjonariat.pl zdałem pytanie do Prezesa Siwca - czekam na odpowiedz.
Lockdownu w całej Polsce od 20.03.2021 do 08.04.2021r. dziś zakażenia: 25052 zgony 453 , hotele zamknięte, loty i pociągi odwoływane a akcjonariusze na NWZA przyjadą licznie z całej Polski po 300 i 600 km do Ropczyc lub jak ja 640 km i wyjazd już w Święta, gdzie powinienem spędzać je z rodziną . Na moje zapytanie ? dostałem w poniedziałek 15.03.2021 odpowiedź " wszystko ma być po staremu" w sprawie dwóch Walnych Zgromadzeń oraz odmowa na lądowanie helikopterem na terenie zakładu - odpowiada Pani Natalia Szewc taka jest decyzja Prezesa . Czas schować swoje ambicje i podjąć odpowiedzialną decyzję jak Pan nie szanuje siebie to proszę uszanować nasze zdrowie, zdrowie mniejszościowych akcjonariuszy bo to nie jest spotkanie pracownicze lub towarzyskie w 5 osób tylko przybędzie duża grupa osób z różnych stref zakażeń. Wycofanie spółki to ważna decyzja można ją podjąć w innych bezpiecznych okolicznościach tylko czy warta jest być może ofiar lub powikłań po covidowych.
Pozdrawiam akcjonariusz - A.W