Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2021-03-17 o godz. 19:31 ~bart napisał(a):
> Mi się na MAB skończyła cierpliwość 3 tyg przed wybiciem i powyrzucałem po 22-24 :) kilka % zysku no ale trudno :)
ja miałem tylko resztki z gry w okolicy 3 tys zł ale przy takiej fontannie na 2 sesjach dało historyczny wynik procentowy na akcjach .. pewnie by nie wyszedł gdyby nie to, że trzymali to na widłach prawie 2 sesje ... ciekawy jestem z tym MON co mi nawywijają bo tam sie dość mocno zaangażowałem w grę - kup/sprzedaj - sprzedaj/kup czujnym okiem też patrzę na CRM i FOR, na tym drugim fund trzyma krótka pozycje od połowy lutego jak zacznie to zamykać może być ciekawie :)