Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No i jak tam moi myli :) Dałem łykacie jak młode pelikany? Czekacie aż C/Z się ustabilizuje i wtedy sprzedaż na wyścigi? Kto chciał zarobił, kto chce dalej może zarobić sprzedając ten szit i zamieniając na coś z poniższych kąsków o których info jest powyżej. KRV - 23,20 - 19,40 LBW - 1,39 - 1,54 RLP - 6,40 - 7,00 NWAI - 19,00 - 21,60 Tak więc na szybko u was -15% (mniej więcej), a u mnie +10%, wystarczyło sprzedać KRV i kupić jeden walorek z proponowanych. Dodatkowo Relpol jak pisałem wyżej, ciul z dywidendą, kurs miał to wynagrodzić z nawiązką już wynagrodził, nwai dywidenda 2zł. Pomyliłem się co do columbusa który dalej nadmuchany jak ten wasz balon. Pozdrowienia dla mariana