Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To akurat maly pakiecik. Moze po znajomosci kogos wprowadzil. Firma sie rozwija. Coraz lepsze kontrakty.Ostatni rok najlepszy.Kontrakt z Lotos,moze po przejeciu przez Orlen bedzie i wiekszy. Wlasciciel ma gdzies w sumie jaka jest wartosc akcji na gieldzie bo ff jest niewielki a on ma w zasadzie calosc. Jak firma zacznie wykazywac konkretne dochody,wtedy tego nie zatrzyma bo akcji na rynku jest malutko. Jak mam 2 z przodu.Przy ogolnej liczbie to nic,ale przy ff jakis kawaleczek jest. Wiec bede czekal jeszcze dlugo. Chuba ze Pan prezes jest hytruskiem i gra na wykonczenie psychiczne.... Az posprzedajemy co mamy za bezcen i wtedy wyjdzie z gieldy. Ze mna mubsie nie uda :) Takze jak macie papierek,i macie mozliwosc nie sprzedawania go,to nie robcie tego. Moze bedzie wezwanie.... Nie wiem. Ja wszedlem w spolke pod komoec 16 roku bo znam SAP. Wszedlem dlugoterminowo. Przy windzie w 17 roku inwestujac ok 100k moglem miec grubo ponad 200k zysku ale zabraklo kilka gr do moich pozycji. Od tamtej pory nie zagladalem tu w ogole. Ale znowu zaciekawily mnie nowe kontrakty i raport. Bedzie.Ale trzeba to wytrzymac.