Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wystarczy,że TYLKO TY wszystko z góry przewidujesz ,wszechwiedzący znawco,nawet jaka cena GTC będzie,wiesz nawet lepiej od ipopemy ,którzy przewidują 8,48zł w tym roku.Skoro piszesz,że wyniki rekordowe to ja ci wierzę,pewnie masz rację,choć słyszałem ,że tylko IV kwartał był słabszy(galerie w innych krajach w większości byly raczej otwartenie tak,jak w Polsce).Ale i tak wiadomo,że z twoich ust,to tylko sarkazm.Moje wszystkie odpowiedzi na twoje pytania są w postach wyżej.Nie będę się powtarzać.Co by ci nie napisać to i tak napiszesz w odpowiedzi,że to są brednie,zgnoisz i spuścisz jak wodę w kiblu.Lub zawiesisz na drzewie na haku.W koncu ty MASZ W TYM SWÓJ CEL,żeby nie dopuścić gtc do wzrostów!!!I i żeby ludzie sprzedawali. Dużo za to płacą,że tak się poświęcasz???Ja tu tylko zwisam i powiewam jak to piszesz (j a k d u c h.........)BAW SIĘ SAM,BEZE MNIE.Powodzenia!