Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nawet jak jest jak piszesz to mój optymizm jest w pełni uzasadniony. Podobne narzekanie były tutaj przy 40-50 groszy jak zacząłem zakupy. W międzyczasie dobierałem w przedziale 1-2 zł. Kurs od półtora roku z drobnymi korektami niezmiennie rośnie i wykreował wyraźny trend wzrostowy. Zarząd jest zdeterminowany warrantami aby kurs był po 6 zł. Branża e-zdrowie modna i przyszłościowa. Na co mam się nakręcać, że chwilowo brakuje obrotu jak na 90% spółek na NC czy że jednym zleceniem za 1000 zł można uwalić kurs o 10 % a kolejnym podbić +10%. Wierzę w branże IT a e-zdrowie w szczególności. Mam podobne pakiety jeszcze na kilku niedużych spółkach IT i na wszystkich trend jest w góre. Jak uznam że EC2 się skończył to sprzedam, grzecznie się pożegnam i na pewno nie będę tutaj smęcił i narzekał jak kurs będzie dalej rósł. Nie jestem grubym inwestorem, ale jak każdemu zależy mi na trafnych decyzjach i bezpiecznym inwestowaniu. Tak spółka bez żadnych zobowiązań, pustych emisji z niską kapitalizacją i buforem w formie gotówki na koncie spełnia te kryteria i sobie tutaj cierpliwie czekam na te mityczne 6-10 zł