Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
jestem z czankowa ,browar to właściwie dwa browary pod chodziezą ten który kupił browar w cazarnkowie , stoi przy obwodnicy sąsiaduje ze stacją , znajduje sie w dobrej lokalizacji . posiada całkiem znane marki piwa noteckie , wielokrotnie widywałem nad mozem w pozaniu , i na granie był eksport .wartośc społki nie odzwierciedla samej wartości nieruchomości . 2 zakładwó produkcyjnych a moze są i inne le o tych wiem na pewno .jeśli by sie zaczeła produkcja to moze być z tego cos fajnego kapitalizacja 30 mln to od dzisiejszej himalaje , a to nie duza kapitalizacja jak zarobią racznie 4 mln 1 na kwartał .