~Lazar1234

I obawiam się, że jeszcze zleci. Bo tak sobie podsumowałem wszystkie argumenty za wzrostem i spadkiem - za wzrostem przemawiają wyłącznie nadzieje, a nie fakty: kolejne problemy przy badaniach, największy udzialowiec sprzedaje akcje. To twarde fakty. Za wzrostem przemawiają nadzieje: ze ostatnia prosta, że zaraz certyfikacja, zaraz komercjalizacja. Ale to nadzieje a nie fakty. Nie wiadomo czy tak będzie. Jeśli ktoś się nie zgadza, to poproszę, zamiast pisać że jestem trollem, napisać jakie fakty przemawiają za wzrostem. Sam jestem ciekaw

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.