~JohnDeere

Dnia 2021-03-04 o godz. 16:57 yarkq napisał(a):
> ....kupiłem akcje z myślą dłuższej inwestycji ale jak zacząłem czytać nt. "Pana Filantropa" i jego "trąbek" (czyt. spółek) to ręce opadają. Ten kurs jest tak samo warty jak ta jego trąbka ://////
> Szkoda gadać. Spekulacja na spekulacji..... na papierze wszystko ok a spekulacje jak na CD Projekcie.
> Odbieranie akcji ulicy i sterowanie kursem przy transakcjach robionych jedną akcją :////////
> Sądziłem że zainwestuje bo wszystkie dane które przeanalizowałem wskazywały że to bardzo dobry walor, niestety ze spekulantami nie mamy szans.
>
> Wierzę w karmę i wiem że prędzej czy później to się na nich zemści w ten lub inny sposób.
>
> Na chwilę obecną pasuje tutaj jedno z marketingowych "przykazań":
> "Jeden zadowolony klient powie o tym średnio pięciu innym potencjalnym klientom, jeden niezadowolony klient rozgłosi o tym 10-12 innym osobom, pozyskanie jednego klienta zazwyczaj kosztuje 4-5 razy więcej, niż jego utrzymanie"
>
> Niestety jak już ktoś wcześniej powiedział jak tylko usłyszę że któryś ze znajomych będzie chciał wejść w akcje którejś z "Filantropa" spółek to będę odradzał.
>
> Sam Pan jest sobie winny jak nie dba Pan o akcjonariuszy i pozwala na takie spekuły na kursie.
>
> Nie Pozdrawiam.
>

może cię to oduczy czytać wybiórczą

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.