Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
dali wam łaskawie 13 złotych za papier wart, który jest wart pewnie 25 zeta jak nie lepiej. to nic nowego bo takie cwaniactwo się ostatnio rozpleniło. dają mniejszościowym w przymusowych wykupach połowę wartości księgowej albo i mniej. to samo zrobili ostatnio na polnordzie a wcześniej na midasie, hutmenie, impexmetalu, stelmecie, jhm i innych. jeszcze na pgo też.
na takich cwaniaków jest tylko jedna rada: idźcie do sądu! to samo doradzam tu wszystkim wykupionym za darmoszkę na polskiej giełdzie bananowej.
mnie też z jednej spółki wycisneli za półdarmo więc zbieramy ludzi i też będziemy się sądzić. takie sprawy są już w sądach więc wiem co mówię i nie ma sie czego bać. kto więcej info niech pisze do mnie to napewno odpowiem: tomikzajacc@wp.pl
albo od razu pisać do ludzi co się tym zajmują: www.kancelariacapitalis.pl