Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
PanDemonium znika ,owszem,zmiana czasu z zimowego na letni 28marca,przestawisz niedługo zegarek..Sezon grypowy się kończy. A co?galerii u ciebie nie otworzyli? Ja jestem tam często.To według ciebie Hans,im więcej szczepień,to więcej zachorowań?,bo według mnie to dużo mniej,potem wcale...(jak już ludziom znudzi się gadanie o tym to będzie koniec pandemii).Hans,wynieś telewizor do piwnicy,to będzie szybciej koniec.
Masz rację,konsolidacja na gtc się już przedłuża,a co nie chce spadać,zawsze może w z r o s n ą ć.