~Santa_k15

Mi to nie robi specjalnie komar bo ja z tymi akcjami prawdopodobnie będę siedział co najmniej do multi. No chyba, że napompują je tak jak w styczniu bo wtedy sprzedałem prawie cały pakiet po 357 i odkupiłem więcej akcji taniej:) ale nie spodziewam się, bo nie shrotuje już tyle fundów.

Sentyment jest skrajnie negatywny pomimo kosmicznie dobrej sprzedaży, według moich kalkulacji przekroczone zostało 15 mln kopii:) także to daje samo w sobie około 1 mld+ zysku ze sprzedaży w Q4, Do tego 200 mln Q1-Q3 które już będzie w zysku.
Wygląda na to, że c/z CDP będzie poniżej 20:) ale no cóż, mogę się mylić. Sprzedaż na GOG jest dla mnie zagadką, na Steam jako tako można oszacować ale W3 z tego co znalazłem sprzedał się w 50% na GOG w początkowym okresie.

Nie chcę też mówić czy coś sie do raportu jescze złego może wydarzyć, atak hakerski był dla mnie zaskoczeniem, zacząłem kupować po 290 jak się cena ustabilizowała na kilka dni. Także może coś jeszcze wyskoczyć:) Także w krótkim terminie nie chcę wróżyć nic.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.