Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No ja właśnie kupiłem kolejne przed chwilą:) wczoraj jeszcze poczekałem jak to się rozwinie. Jestem spokojny, c/z CDP zrobi swoje po raporcie za 2020 ale nie przeczę wierzę że 239 jest spokojnie do ogarnięcia,a a po prawdzie to nie wiadomo co jeszcze do raportu wymyślą, może znowu będą jakieś problemy:)) Rozpocząłem skup od 290 przed tym całym raportem hakerskim.
Spółka ma skrajnie negatywny sentyment ale zarobiła kupę $$$ także dla mnie to buy. Zobaczymy za kilka miesięcy jak to mi wyjdzie:P