~marek830123

Marvipol w połowie zeszłego roku był po 4zł. Na obecną chwilę jest na poziomie 7,32 tj. ok. 75% więcej? To o jakim gniocie my mówimy?

Ja rozumiem, że można pisać że Biomed wzrósł o 2000% od początku zeszłego roku do lipca gdzie był po 30zł, a wtedy Marvipol co miał dużo większe zyski stał w miejscu.

Teraz Biomed jest po 8zł. Ludzie co szybko chcą się dorobić to mogą osiągnąć cel bardzo szybko, bądź kupić na górce i stracić 70% kapitału(jak w kasynie) z zerowymi szansami na odbicie.

Kupujcie Ronsona, ale jak będziecie mieli zainwestowane jak ja w przypadku Eurotela 168k przy zysku 105k w ciągu 7 miesiecy, to spróbujcie sprzedać akcję o wartości 278k aby nie stracić z 20% zysku przy tak małych codziennych obrotach. Mi to zajęło 3 tygodnie aby upłynnić Eurotel i nie uwalić kursu oraz swoich zysków.

Marvipol przy swoich zyskach zapewni dobrą dywidendę, która zapewni ochronę kapitału przy zerowych stopach procentowych, a gdy wzrośnie to dodatkowy bonus.

Jak zresztą BP co wzrosło o 17% w przeciągu 3 tygodni podciągając wartość akcji BP o 67k.

Cierpliwość i ograniczona chciwość są kluczem do sukcesu. W zeszłym roku pisałem, że dzięki Covidowi i Marvipolu zostaniemy milionerami. Po wynikach za pierwszy kwartał to się ziści.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.