Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Po pierwsze to Answear. a nie Aswear. Po drugie sam jestem sportowcem amatorem i nigdy nic nie kupiłem u SFD korzystam z innych sklepów, po trzecie wejście do swig80 ( myślałem że już w marcu,ale okazuje się że raczej poźniej) po czwarte emisja i zastrzyk kasy pomoże w tym czego zabrakło w 2020r link po piąte ogromne korzyści z lockdownu po szóste skoro tu jesteś by naganiać to znaczy że szukasz naiwniaków po siódme rozpoznawalność marki po ósme właściciel który wie co robi bo już raz odniósł sukces z Mohito i House sprzedając je do LPP po dziewiąte bo lubimy tracić swoja kasę i stąd jesteśmy na Answear a nie na twojej perle po dziesiąte bo SFD to my dawno sprzedaliśmy nowym akcjonariuszom takim jak ty kolego :)
Pozdrawiam