Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Właśnie jestem po rozmowie z kancelarią wymienioną na początku postu. Z tego co mi przekazano parę osób już dzwoniło. Trzeba zebrać większą ilość akcji i akcjonariuszy żeby sprawa nabrała rozpędu. Dzisiaj wysyłam do nich maila z moimi namiarami i ilością przejętych akcji. Kiedy uznają ,że zabrali już wystarczającą ilość pokrzywdzonych ze stosowną ilością akcji , które "wyparowały" poinformują o tym zainteresowanych. Przedsądowo zawsze można uzyskać ugodę, o ile oczywiście wyrządzający szkodę wyrazi do tego chęć. Tak jak napisał przedmówca nie biadolić tylko szykować się na dochodzenie swoich praw i naprawę powstałej szkody.