Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Po pierwszej sesji wzrostowej zainteresowałem się spółka. Najpierw pomyślałem, kto tego zdechłego kota tak męczy? Ale później przeszukałem forum, FB i nigdzie nie widzę naganiaczy. Gdzie spekuła co krzyczy że jakiś sukces za rogiem? Nie znalazłem. Również wykres nie jest typowy dla spekuły, więc stwierdziłem że dzieje się tu coś innego. Nie wiem co, ale wygląda to na skup. Nie wiem tylko po co to komu. Teorie już widzę różne się pojawiają. Widziałem już kilka spekulacyjnych podbitek i z reguły towarzyszą im naganiacze których tutaj nie znalazłem. Macie inne zdanie?