Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pisanie o 50 groszach było dosadne . Przy tamtych poziomach cenowych uzmysłowiłem tym wpisem kierunek jazdy Czytałeś inne wpisy to wiesz na czym się skupiłem . Na 2,5x . To dokładnie wyłuszczyłem dlatego tam się zatrzyma . Czy ja piszę niczym wyrocznia ? Też się mylę z tą różnicą , że na giełdzie jestem od dawna , przerobiłem jazdy centrozapów wyrębow Syberii , petroli z ropą na Piaski i innych ciekawych wynalazkach spekuł i spółdzielni. Określenie spadku do 2,5 Określenie teraz ruchu w górę iż nie da rady 3,9 przebić powinno wiele wyjaśnić . To jest jedna z niewielu , która z bujaniem kursu dojdzie do kursu do którego mało kto dotrwa. Miejcie tu taki kapitał , którego nie potrzebujecie zabierać . Wówczas będziecie mega zarobieni. Wielu wstrętnych typów się pojawi , ale znikną . Spokoju i powodzenia P. S. A wy spać nie możecie ?