Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2021-02-18 o godz. 22:14 ~scettino napisał(a):
> Dnia 2021-02-18 o godz. 18:41 sandman76 napisał(a):
> > Dnia 2021-02-18 o godz. 18:04 ~Zeus napisał(a):
> > > Ale to już było , nie pierwszy raz.
> > > > Różnica jest taka , że Azjaci nie wyrabiają z produkcją , eksportem a białasy nie nadążają ze szczepieniami .
> > > > Wniosek ?
> > > > Surowce pną się do nieba , bijąc rekord za rekordem , zielony traci na wartości w ciągu roku -10% w stosunku do RMB .
> > > > A dodruk pieniądza jest niczym już nie regulowany i mało kto wie ile tego tak naprawdę jest .
> > > > A korekta na Sanwilu ?
> >
> > korekta wzrostu w iterwale tygodniwym - tak to widzę.
> > jeżeli tak - to dobrze że nastąpiła dziś a nie pozniej.
> > ale oczywiście mogę się mylić - trudno powiedzieć na 100%.
> >
> > Jutro się okaże, choć z drugiej strony - jutro piątek.
>
> Tak jutro piątek , a po takich wzrostach 1 dzień zjazdu to może sie okazać niewystarczający .
> zakładam , że będzie kwitło jak do tej pory baśniopisarstwo np. "Info w drodze", "przejęcia snw lub przez snw", 'wspaniałe' wskaźniki, dobowy wzrost zakażeń Covid itp. itd.
>
> Niektórzy straszyli tu Ameryką , ale na szczęście w USA spadki tylko symboliczne ok. 0,4 %
NIe mam w zwyczaju wdawania się w pyskówki, ale jedno pytanie do Ciebie Scett:
dlaczego uważasz, że "wspaniałe wskaźniki" to bajkopisarstwo"?
Nie spodziewam się jakieś wyrafinowanej odpowiedzi, ale może mnie zaskoczysz.