Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Post zawiera moje przemyślenia i spekulacje i nie jest to porada :-) Ta teoria niestety się nie trzyma. Dlaczego? Załóżmy że Pantaran byl super poinformowany i dostał cynk końcem listopada, zakupił w okolicach 30gr. Jego wątek pojawił się znacznie później bo 26.01, w między czasie zdążyłby opchnac akcje z zyskiem ponad 600% bez nakładu pracy. Tak w ogóle skup tych akcji wg mnie trwał od lipca, od pierwszej sprzedazy pakietu przez insajdera. Obecnie ff jest poniżej 40%, zakładał bym że nawet okolice 30%. Oczywiście to tylko moje spekulacje ale nie o tym wątek. Tak więc po co zakładać wątek i wkładać swoja prace ? Sens głębszy ma to jeżeli liczymy na te 300-500% . To również moje spekulacje :-) tak więc kiedy kupił,?no nie wychodzi inaczej niż w przedziale 1,5 - 2. Jeżeli się napracował i 26.01 wrzucił post zakładałem że zakończył zbiórke. W piku było 2,7. Teoretycznie najkorzystniejsza różnica ceny to 1,2 czyli 50%. Szczerze? Wątpię żeby 80% satysfakcjonowało Pantarana patrząc na jego wkłady na bml i ign. Podsumowując. Zakladalbym że kolega slayter pisze tak bo chciałby kupić poniżej 2 zł. Nie ma nic lepszego niż zasiać ziarno niepewności. Wytrwałość Chudini