Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Doctore przyjrzyj się jeszcze spółce KMPH, ja dziś wyprzedałem ATNX a dobrałem tego no i MLSS po 3,6$.
Na teraz mają KP415, które w przypadku otrzymania etykiety 30-13 będzie mocnym katalizatorem ale dopiero KP879 może być hitem, ale to jednak dalsza przyszłość. Spółka zrestrukturyzowana finansowo, może warto coś tam kupić i zaryzykować na dłuższy termin, ja mam akcje ze średnią 9,75$ i jakby podbili na 19,5$ do decyzji FDA to puszczam połowę a resztę zakopię.