Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pantaran, dużo mówi się o Infoscanie, na którym też będzie się działo pod przekształcenie na Movie Games Mobile, ale tam jest znacznie większy obrót niż u nas. Czy myślałeś także o tej spółce? Bart2020? Cenie Wasze zdanie. Co przemówiło za Wami by być na tym pokładzie i na tym forum pisać? Ja spółkę obserwuję od dawna, do załadowania się pod korek przekonały mnie zapewnienia Pana Nowaka o braku emisji akcji, czyli brak Pana Januarego :) A tak serio, to kontynuując, trochę martwią mnie działania Pana Gaworeckiego - sypał akcjami na AQT w sesji poprzedzającej info o bardzo złej kondycji finansowej spółki. Druga sprawa to dziś sprzedał akcje na Infoscanie, może je odebrać taniej przy emisji. Skądś kasę muszą wziąć na rozwój spółki True Games, a dziś był zjazd jak na infoscanie.