Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
CO do AT, to oczywiście nic się nie zmieniło od sygnału, który opisałem.
Na godzinowym widać już przegrzanie silników i nawet sygnały sprzedaży. Wiele wskaźników wykupionych, ale to nic dziwnego po takiej dynamice. To oczywiste, że będą korekty, najlepiej w locie :)
Jakiś czas temu pisałem o moim, krótkoterminowym celu na akcjach brastera. Nawet ktoś mnie pytał o to. Dla mnie takim celem stał się poziom wyznaczony dwoma kreskami: potrójny szczyt z połowy 2016 i szczyt w korekcie z początku 2017. Już nie pamiętam, co tam się wówczas stało, pewnie jakaś umowa została podpisana. Nieważne. A druga kreska to linia z formacji RGR z przełomu 2018/2019 po wyłamaniu której doszło do gwałtownych spadków do historycznych minimów. Do tego jeszcze doszły zniesienia. Gdy ktoś sobie to poprowadzi na wykresie, to szczyt w piątek jest niższy o grosze. Czy jest to koniec trzeciej fali ( z pięciu) od historycznego dna? Kto wie....
Co będzie dalej? Nie wiem :)
Pamiętajmy, że Braster jest w restrukturyzacji i każde nowe, pozytywne info winduje kurs do nieba :) i nic tutaj z AT. W mojej ocenie ważniejsze są informacje niż AT na brasterze.
Jeżeli w przyszłym tygodniu nikt się nie ujawni, to będzie to dla mnie rozczarowanie.
MIŁEGO!