~akcjonariusz

No jak nic seria E musiała wejść do obrotu, wnioskuję jak patrzę na wczorajsze transakcje i portfel zleceń S. Kupili nie wiedząc po co i teraz, jak mi się zdaje, wywalają ze stratą. Ewidentnie nie kupowali w celach inwestycyjnych, lecz by szybko odsprzedać z zyskiem, a tu d...a. Mam poczucie, że ktoś ich pięknie wyczuł i wyrolował, zdołował kurs przed inauguracją notowań i upuścił ich krwi. I to jest właśnie tak, gdy mało świadoma, ale chciwa ulica kupuje... Nie miałem nadziei, ale może jednak spełni się moje marzenie.
A na stronie Model Buildera na FB, informacja o, jak wnioskuję, nowej współpracy przy produkcji i marketingu.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.