Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2021-02-10 o godz. 19:05 ~Temida napisał(a):
> Dnia 2021-02-10 o godz. 18:39 ~Operator napisał(a):
> > Temida, podziel się tym co masz. Co Ty wąchasz, że tak odlatujesz? Żyjesz w innym wymiarze?
>
> To może ty cwaniaczku podasz mi kiedy to ponoć knur i za ile sprzedał tek kilka milionów akcji, które miał ( za darmo ) ?
> Przecież to takie proste.
> Takiego prostego komunikatu ty też nie możesz mi podać ?
> ( Nic dziwnego, bo knur nigdy nie sprzedał ani jednego swojego udziału w resbudzie )
>
> Albo podaj mi ilu pracowników zatrudnia resbud ?
> ( podpowiem ci : ani jednego )
>
> Albo napisz mi, co zrobił ( wybudował ) resbud w ciągu ostatnich kilku lat ?
> ( też ci podpowiem : Nic !
> nawet budy dla psa nie wybudował )
>
> To pokaż mi może raport za III kw. 2020 r ?
> ( nie ma takiego, nawet takiego ze stratą 100 mln zł )
>
> A ile resbud zarobił w ciągu ostatnich kilku lat, od kiedy go przejął knur ?
> ( podpowiem ci : NIC - same straty i ciągle rosnące długi )
>
> To może powiedz mi, kto/ jaka firma jest audytorem resbudu ?
> ( podpowiem ci : nikt / żadna
> a audytorów było już chyba dwudziestu - wszyscy uciekli i nie chcą mieć z tym knurem nic wspólnego )
>
> No super "firma"
> ( z knurem, która nic nie robi a więc i nic nie zarabia, bez pracowników, bez raportów kwartalnych, bez audytora, bez ... )
> No i "warta" miliony.
100 / 100
jemu już nikt ręki nie podaje ! , a co dopiero swoje pieniądze !!!!
facet zbanowany na całego w swoim środowisku - jak jego spółki !
.....a , wieprzem wieje na całego , tfuuuuu !