Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak sobie dziś latałem po google i pracownikach xplusa. J doszedłem do wniosku że jest duże prawdopodobieństwo wejścia do chmury Azure Allegro.To taki mechanizm obronny przed przejęciem że strony Amazona lub przejęcia części rynku.Alegro chcąc się rozwijać raczej wyboru niema . Mało tego to właśnie xplus jak się nie mylę byłby odpowiedzialny za część lub całość tego wdrożenia a napewno coś kombinują. Chodzi o automatyzację procesów i ekspansję lub coś w tym stylu. Mogę się mylić i nie pisać że przeze mnie ktoś traci kapitał. Jak na razie to domysły z tego co ukopałem w wójku google. Może pociągniemy wątek dalej i spostrzeżenia reszty ekipy. J nie pisać o linki bo może się to złe odbić np.na spółce kopać sobie samemu.