Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja pisma od prezesa nie dostałem i nie znam dokładnej treści jakie są w nim zawarte. Z wpisów na forum można
wnioskować że prezes prosi o pożyczkę drobnych akcjonariuszy którzy i tak nie zbiorą potrzebnej kwoty a i warunki
jakie postawią będą nie do przyjęcia przez prezesa. Po co więc wysyła te pisma. Myślę że jedynym celem jest
sprzedaż już dawno ustalonej osobie lub firmie a listy do drobnych mają tylko pokazać jak prezes rozpaczliwie
szuka kasy na ratowanie firmy. O walnym też możemy zapomnieć ponieważ w na 14 spraw w sądzie nie ma
sprawy o zwołanie NWZA.
Pozdrawiam.