Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
a tu jeszcze cd.
Podejrzewasz mnie o jakiś ewidentnie zły, cel mego pisania, bo nie umiesz znaleźć innego wyjaśnienia, a ja ci tego nie ułatwiam, więc dopasowujesz sobie pseudoargumenty do swej spiskowej teoryjki. Ty poprawiasz sobie w lustrze mniemanie o sobie, jakiś to domyślny i jak mnie przejrzałeś, a ja z kolei jestem rozbawiony tym, co wymyślasz na mój temat i nie mam najmniejszego zamiaru wyprowadzać cię z błędnego toku myślenia. I to z dwóch powodów; 1* - i tak cię nie przekonam, że nie masz racji; 2* - rozbawiasz mnie i nie mam zamiaru tego rozbawienia się pozbawiać.
Nawet nie zamierzam cię prosić, byś nie przypisywał mi, iż rzekomo piszę, że "ciagle lecą na 1 pln". Bo ani "ciągle" o tym nie piszę, ani nawet sam takiej tezy jeszcze nie stawiałem, a jedynie, gdy ktoś tak napisał, to co najwyżej wyrażałem opinię, iż nie jest to wykluczone. Nie fantazjuj może więc nadmiernie. Nie mam tez zwyczaju ogłaszać na forum miastu i światu, jakie akcje miałem, mam, czy zamierzam mieć. To zostawiam takim jak ty. Mnie nie interesuje, kto jaki walor ma i jakie decyzje inwestycyjne podjął lub zamierza podjąć.
Nie mam też zwyczaju, bawić się wróżkę i typować kurs spółki. To zostawiam innym. Tak więc dalej sobie podejrzewaj sobie mnie, o co tylko przyjdzie ci do głowy. Dla mnie twoja pseudo logika jest taka: pies jest ssakiem, kot jest ssakiem, więc pies jest kotem.
A że widzisz, coś, czego nie ma, wiec może poznaj nowe słowo: pareidolia (obrazki też obejrzyj w grafice). Ono bardzo pasuje do twej podejrzliwości o jakimś moim rzekomym celu :)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Pareidolia
https://fotoblogia.pl/14624,widzisz-na-tych-zdjeciach-twarze-to-pareidolia
możesz też sobie wygooglać grafikę przy tym haśle i obejrzeć zabawne obrazki
Dzięki za towarzystwo przy kawie - miłego weekendu i życzę (choć nie musisz z tej rady skorzystać) trochę samokrytycznej autorefleksji, o ile cię na nią stać :)