~TUP

Również pozdrawiam. Obyśmy z tego wszystkiego wyszli mądrzejsi, i bardziej doświadczeni i nie dali się już nigdy tak zbajerować. Pomimo tego, że inwestujemy na giełdzie dla zysku to jesteśmy przede wszystkim ludźmi, a ja będąc na miejscu prezesa nie potrafiłbym spokojnie usnąć i rano spojrzeć w lustro wiedząc, że 14 lat temu wziąłem od ludzi pieniądze obiecując dobrą inwestycję, i żeby była jasność ja rozumiem, że to nie jest lokata tylko akcje i rozumiem też ryzyko. Ale dziś występując dalej mówi o super inwestycji, dochodowej itd., a z każdej zainwestowanej wtedy złotówki ludzie mają 5 GROSZY, a on do tego pokazuję im, że nawet za tyle tego nie kupi. Mówcie co chcecie ale to nie jest fair. Delikatnie mówiąc. Ja stanąłbym na głowie, żeby te akcje kosztowały dziś chociażby 5 złotych, bo akurat ja nie potrzebuję tych pieniędzy i uśredniłem na tyle, że jestem niewiele w plecy ale pewnie jest sporo osób, które nie miało za co i dziś potrzebują tych pieniędzy. Tylko jak to śpiewał klasyk, niektórzy nie rozumieją, że zawsze warto być człowiekiem. Jeszcze raz pozdrawiam.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.