Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
DRACHA vel Draxar yobie, los tak chciał ze w XPLusa zainwestowałem najwiecej a dziś śmiało wystarczyłoby na apartament w centrum Wwy więc z czym ty skaczesz Dracha. Z tymi 2000 sztuk co kisisz na rach maklerskim. Te dwie czy trzy spółki co ich nie ma to strata rzędu paru tys zł, XPL już dawno to dywidendą spłacił tępaku. podejrzewam ze mogę być jednym z wiekszych drobnych akcjonariuszy Drachmen i do 10-12 zł masz mnie z głowy ale potem mogę sypać wiec uważaj bucu żebym cię nie ubrał na lata bo takie ci palto zafunduje ze matka z skademika cie na Syberię pogoni. VAT bedziesz z konia mechanicznego renifera wyliczał.