Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Chłopaki. Byłem i na OML i na ALG Za czasów Set. Wówczas było około 4 mln akcji set. Myślę sobie będzie ok. Mało akcji, ghost pociągnie conajmniej na 50. Było 36 sprzedałem po 26 bo jak spada 1/3 od maxa zawsze sprzedaje. Dziś oceniam to jako dobry ruch. Oml poszedł po 7 z kawałkiem jak górski wywalał. No i info o emisji i ch** mnie strzelił. Tu to samo. Myślę, że czas zdjęć różowe okulary i nazwać Januarego po imieniu. Nie dotrzymał słowa. Ja rozumie że biegły robi to na zamówienie i ze nikt nie spodziewał się takiej wartości ice ble ble ble itp. Czas zacząć myśleć trzeźwo. Zdjąć różowe okulary. Kupują spółki po 17 gr A my frajerzy po złotówce i sto tysięcy spółek z których każda jest dziadówką.