Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Od kilku dni widać akumulację. Wstawiane po 2 / 3 tys. sztuk. Podnoszone, przestawiane wyżej limity. Komuś się spieszy. Bardzo trudno tutaj kupić cokolwiek większego i raczej gra musi być przeniesiona wyżej tak aby było więcej chętnych do oddania akcji. Myślę że jak wybijemy szczyt to więcej osób będzie chętnych żeby oddać. Ja szukam swojej okazji w okolicach 1.60 może 1.65 i mam nadzieję że nie będę musiał kupować z podaży w trakcie wybicia.
Sytuacja jest ciekawa bo informacje które spółka KUPIEC publikowała w związku ze zmianą przedmiotu działalności, powinny mieć ciąg dalszy.
Bardzo podobna sytuacja jak na spółce OUTDOORZY, tam konsekwentnie od kilku tygodni wybierany jest FF i spółka skokowo powinna na znikomej płynności zmienić pułap na kilka razy wyższy. Plus podobny case ze zmianami właścicielskimi.