Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przerabiałem tu wzloty i upadki haha ale jak Fundusz wychodząc zasypał nas milionem akcji .... i jakimś cudem je kupiliśmy ... no no... nie tylko ja nowy tutaj byłem w szoku ale nawet TUP.
Niestety po kilku czkawkach w górę jasne było ze sami akcjonariusze tu nic nie poradzą bez choćby minimalnego wysiłku ze strony p. Moritza... (bo trudno nazwać Prezesem spółki kogoś kto nic nie robi...) nie przypominam sobie żadnego sensownego info które by dało impuls w górę... no chyba ze za takie info uznamy "regaty firmowe pod żaglami".
Nie mam już akcji ale od czasu do czasu zaglądam na Altę by popatrzeć... czy coś może drgnęło....