Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
to są jedynie moje przypuszczenia - w sierpniu zszedł poniżej 5% (zostało mu wtedy 55tys szt.) zrotowało za ostatnie pół roku jakieś 200 tys akcji. za poprzednie półrocze było to tylko 28 tys czyli jakieś 7xmniej - nie liczyłem większych pakietów ale w ostatnim czasie poszło min. 5 grubych wzrostowych informacji. DPD i Rumunia wyrywają kapcie, e-commerce nawala do przodu. Rynek rośnie, jest perspektywa długoterminowa na wzrosty. W tle walka o kawałki tortu Alibaba, Orlen, Amazon i Allegro i Inpost wszyscy potencjalnie mogą być tu klientelą. Wejście na rynek główny bez dokapitalizowania. Zyski pokaźne jak na NC, wycena nie odbiega od spółek technologoczych. itd itp. wydaje się że nie ma słaych punktów a kurs stoi - mój wniosek ktoś wywala i padło na nieszczęśnika - świadomy leszcz nie wyrzuci takiego papierka.