Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2021-01-23 o godz. 22:01 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
> Daj znać - kiedy będziesz już po rozmowie z łapsami. Jeśli sprawa dotyczy tzw. "pomówienia" to mam pewne doświadczenie w temacie, więc postaram się pomóc. Swoją drogą - jeśli otrzymałeś wezwanie na policję, to powinno być na nim napisane w jakim charakterze. Masz to przed oczyma?
wezwania nie mam był wieczorem ,
tego pisma przewodniego nie dał do ręki ,ale jak czytał , zrozumiałem tyle że firma
straciła płynność przez oczernianie jej ,rozmowa odbyła się w przedpokoju był w masce nie chciał wejść do
mieszkania , tylko pytał się o której godzinie mógłbym na to przesłuchanie przyjść i czy dam radę się przygotować ,
odpowiedziałem że nie wiem o co chodzi ,i do czego się przygotować ,a przesłuchiwany będę w charakterze świadka.
a to co pisałem że nie wiem czy miałem ,no bo nie pamiętam ,
z komputerów nic nie wyciągnę ,
dwa razy dyski poszły ,
mnie się wydaje że jest to ich sposób na życie na przetrwanie na uratowanie -upska,
czytałem wczoraj tamto forum naparzają chłopaki równo , starałem i staram się nie dać ponieść emocji ,
czasami jakieś głupie słowo się wymknie ,samo życie .
Jest na forum wzmianka o aresztowaniu Prezesa i zastępcy na początku lat 2010 .
Pozdrawiam