~max

Hej.Miałem ten sam problem.Na wstępie to nie wiem czemu taki jad na tym forum.Może boli was to że ktoś ma taki limit na karcie kredytowej.No cóż cytując klasyka"JAK SIĘ PRACUJE TO SIĘ MA'.
Ja też uważałem że zapłata za auto w salonie kartą kredytową to tylko formalność i najłatwiejszy sposób.Jak kupowałem meble do całego domu to płaciłem kredytówką dużo większą sumę niż za auto i w sklepie problemów nie robili.Przychodzę,zamawiam i płacę.Jednak delerowi najbardziej zależy aby wziąć kredyt bo na tym dodatkowo zarobi a nie jak straci na prowizji. No cóż,ja w moim przypadku zrobiłem przelew ze swojego konta i po sprawie.Jak to wygląda prawnie to nie mam pojęcia.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.