Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2021-01-21 o godz. 13:45 ~takaprawda napisał(a):
> Wzrosty już miałeś urosło z 0,10 zł 2000% do tej pory jeżeli przegapiłeś jak rosło twoja strata myślałeś że rosło pod co pod wyniki ? Ile myślisz że urośnie ponownie 2000%bo kupiłeś i tak chcesz? Nawet na Mercatorze nie ms takich fantastów a tam chociaż miało pod co rosnąć na przyszłość wykaż się refleksem i reaguj szybciej to więcej zarobisz
A ty coś się tak do kolegi przyj.bał ? Facet raczył wyrazić swoją radość i nadzieję na szybkie wzrosty a ty co ?!?!? Na podstawie krótkiego wpisu cytuję:
,,Lecimy!!!!! Na to czekaliśmy!!! Mega info i wreszcie sensowne wzrosty przed nami".
wysnułeś całą teorię, że kiepsko u niego z refleksem, że fantasta z niego, że chce ponownego wzrostu o 2000 % (ja także chcę o 9999% ! ) itd.
Wydaje się, że jesteś typem dla którego dzień bez zje.ów dniem straconym a na forum leczysz swoje frustracje.
Chcesz się przyje.ać ? Do mnie się przyj.b ale w realu !!!
Jak nie masz nic sensownego albo choć dowcipnego do napisania to NIE PISZ WCALE !
Żegnam pana ... ozięble.