~TeżRada

Ale ja nie neguje że mam i Relpol i BPX.Kupiłem bo są niedoszacowane a sprzedawać na tak śmiesznie niskich poziomach nie zamierzam,więc tylko sugeruje ewentualne okazje inwestycyjne póki kursy jeszcze konkretnie nie wystrzeliły tylko wychodzą z marazmu bo wtedy jest najwięcej do ugrania.Jeśli piszesz że wisze tam na haku to oczywiście tak i zamierzam tam powisieć bardzo bardzo długo.Jak sugerowałem dawniej SFD to takie same teksty ludziska mi pisały jak wy teraz.To tylko typy,które mają duże szanse na konkretne wzrosty.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.