Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przyznam nieskromnie że rozebrałem ten pakiecik ilością 4k akcji dziś po 19 zł. To była dolna granica mojego skupu.
Ktoś faktycznie ładnie się zredukował a ukryte s dalej stoi. Do mojego magicznego pakietu 10k akcji pozostało już tylko 1k :)
Na razie się wstrzymam, myślę, że jeszcze tutaj będziemy mieć małą promocję. Przypominam, że wyniki roczne około 20 marca a za I kwartał koło 20 kwietnia. Tak więc czasu niewiele a III kwartał to już powinno być głośno o platformie enwai.pl