Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nie wiem jaki jest czy byl powod zazartej walki o hcz ale uwazam ze teraz to trup ktorego trzeba kupic za grosze poniewaz inwestycje w nia pochlona kupe kasy. jeszcze dodatkowo roszczeniowa zaloga (zwiazkowcy). piszac trzeba kupic nie mam na mysli cog tylko wszystkich chetnych ktorzy tego chca, sama w sobie huta posiada w sobie spory majatek ale inwestycje konieczne do doprowadzenia jej do jakiegokolwiek stanu to spory wydatek. przez lata byla ona defakto wygaszana.
Kupic trzeba ale za "grosze".
Jeden juz walczyl zazarcie ostatnio i nie wiem czy mu na waciki starcza teraz, ostatnio byl o nim artykul, kilkadziesiat baniek dlugu i gosc z kolegami nie podolali, oddali to dziadostwo palac przy okazji mnostwo geldu.