~fff

Dnia 2021-01-18 o godz. 17:45 ~Antoni napisał(a):
> a może se vrati?!!! Nie ma po co trolować ta spółka ma zbyt mocne podstawy żeby te teksty chwyciły, tym bardziej że się produkujesz sam, może w obniżaniu kursu też jesteś sam? fff?

antoś, borek ma mocne podstawy? rozbawiłeś mnie...
naprawdę ma mocne podstawy? no to wymień je, a potem wyjaśnij, czemu rynek tego nie widzi od miesięcy, a nawet od lat, a kurs tylko spada i fundy uciekają?

nie zabraniam też pisać komukolwiek, więc produkuj się, ile chcesz i na ile potrafisz, dla mnie to nie problem, a jeśli masz problem z moim pisaniem - cóż, to twój problem

ja obniżam kurs - gdybym myslał twoimi kategoriami, moze bym to przyjął jako pochlebstwo, ale nie myślę tak jak ty

no i sam odpowiedz sobie na pytanie: od kiedy tu trzeba cokolwiek robić, by obniżyć kurs? przecież wystarczy patrzeć z boku, jak grawitacja działa

ale może to ty próbujesz czasem podawać kroplówkę i jakoś nic z tego nie wychodzi?
ale tak serio, to pomyśl logicznie - chyba nie ja jestem adresatem czyichkolwiek pretensji, że rynek ignoruje tę spółkę, ani że fundy z powodu moich wpisów uciekają z tej inwestycji

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.